Leta i den här bloggen

torsdag 23 februari 2012

Dubbelbokat

Dubbelbokat handlar om Chloe och Philips vars förhållande knakar. Bankfilialen som Philip är chef över har köps upp och han har i flera månader svävat i ovisshet om han kommer att få vara kvar eller bli av med jobbet. Det tär så klart på förhållandet och Chloe känner att de inte når fram till varandra. De är i desperat behov av semester och när Chloes vän  Gerald lånar ut sitt semesterhus i Andalusien kan det inte komma lägligare. Tillsammans med de två sönerna ger de sig i väg för att hitta tillbaka till varann igen.

Men det blir inte som de tänkt för på plats i huset finns redan ett glamoröst par Amanda och Hugh, deras två döttrar och en nanny. Tydligen har Gerlad lovat bort huset till två familjer under samma vecka. Chloe och Hugh hade ett instensivt förhållande för 15 år sedan som slutade med att Chloe blev fruktansvärt sviken så när hon nu får syn på Hugh igen dyker gömda känslor upp och skapar dramatik i semesterhuset.

Trevlig och lättläst semesterläsning skriven av Sophie Kinsella som är en av de bättre inom Chick-lit. Det passade dessutom perfekt att läsa den just nu eftersom vi just planerar en resa till Södra Andalusien och detta gav absolut reslust. Men jag tror vi väljer hotell...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar