Leta i den här bloggen

onsdag 9 januari 2013

Chanslös


Chanslös
Chanslös är den andra boken om den kaxiga Alexia Tarabotti! Just efter att Alexia funnit sig till rätta i sin nya roll som alfahona över en varulvsstam börjar märkliga saker ske med de övernaturliga i det viktorianska London. Både varulvar och vampyrer förlorar sina krafter och spökerna försvinner helt spårlöst att någon vet varför.
Mysteriet för Alexia och hennes spektakulära följe till Skottland och en allt annat är gästvänlig flock. Jag älskar att läsa om Alexia, vampyrer, drottningar, primitiva varulvar och annat som går att hitta i överklassens London.

4 kommentarer:

 1. Hej! Jag tänkte, kvinnodagen till ära, tipsa dig om min ungdomsroman 'Saga Swärd - Omskakare och världsresenär' som kom ut i höstas på Vombat förlag. Stark tjej i huvudrollen med många övernaturliga inslag. Skulle vara kul om du ville läsa och kanske skriva något om den på din blogg? Mig kan du nå här: http://www.facebook.com/SagaSward
  Mvh //Taliah

  SvaraRadera
 2. Trött på dumheterna i världen? Det har kommit ut en bok som heter "How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all". Den går igenom forskning om extrema återhämtningar efter hjärnskador, epigenetik, genetisk variation mellan olika hjärnceller i samma individs hjärna, självmotsägelser i de etablerade medicinska (framför allt genetiska) teorierna om livsduglighet, vetenskapliga evolutionsparadoxer som visar att evolutionspsykologin är orealistisk, och visar helt logiskt att det är ursäkterna som är orsaken till alla dumheterna! Den innehåller även tips för hur det går att sluta med ursäkter och därmed dumheter. Boken kan beställas genom Recito förlag på länken http://litenupplaga.se/1198 Som bloggägare kan du kanske posta om den boken någon gång om du vill!

  SvaraRadera
 3. Ja, jag har läst How to exterminate stupidity. Den är verkligen jättebra och jätteviktig! Och jättebillig, bara 149 kronor! http://litenupplaga.se/1198 är en viktig länk!!!

  SvaraRadera
 4. Har du läst how to exterminate stupidity? Det har jag med. Och jag håller med, boken är verkligen jättebra och jätteviktig. http://litenupplaga.se/1198 är verkligen en jätteviktig länk! Den viktigaste i hela världen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera